Rólunk

Zséli Szilvia

Fontosnak tartom elmondani, hogy megalapításától mostanáig, mintegy húsz éven át dolgoztam a Visegrádi Vitalizáló Vendégházban, melynek alapítója Édesanyám. Úgy gondolok erre az időre, mint valami terepgyakorlatra. A kezdeti időktől – amikor is a böjtölésnek, a méregtelenítésnek semmilyen gyakorlata még nem volt ilyen szervezett körülmények között -, egészen napjainkig – mikorra is ezek a tartalmak már más értelmet kaptak, természetesek lettek és még sok mindennel kiegészültek -, mindvégig ott lehettem. Ezt a rendkívül érdekes, izgalmas időszakot követhettem végig, láthattam fejlődését és nem utolsó sorban részt vehettem benne. Pszichológiát, pszichodrámát, Hellinger-féle családállítást és life coachingot tanultam. E húsz év tapasztalatával álmodtam meg a FoRest For Life-ot.

Mottóm: „Az igazi jutalom a küzdelmedért nem az, amit kapsz érte, hanem az, amivé válsz általa.”  (John Ruskin)

Mikeházi Blanka

Azt se tudod mit eszel, miért eszel, mikor eszel? Még nem vagyok húsz éves. Viszont legalább húsz táplálkozási módszert láttam születni és megdőlni. Valami viszont soha sem változik. A tavalyi a nem jó. Viszont a mostani a biztos befutó. Apropó…, befutó. Lovasterápiával, táplálkozás és életmód tanácsadással foglalkozom egyetemi tanulmányaim mellett, szabadidőmben.

Mottóm: „- Gyertek el a peremig! – Nem merünk. Félünk. – Gyertek el a peremig! – Nem merünk. Leesünk. – Gyertek el a peremig! És eljöttek. És lelökte őket. Ők meg repültek.”

(Apollinaire)

Péry Eleonóra

Az első léböjtkúrámon találkoztam Szilvivel, a kölcsönös szimpátia, mára barátsággá mélyült. A közös munka mindkettőnk vágya volt, különböző tudásunk, tapasztalataink jól kiegészítik egymást. A csapatban a háttérmunkát végzem, gazdasági ügyek, marketing és kapcsolattartás.

Mottóm: „ A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon.” (Albert Schweitzer)